• Home
  • Externe
  • Jeff Bridges: Cancerul a fost o «felie de tort» în comparație cu lupta pe care am dus-o cu Covid-19

Jeff Bridges: Cancerul a fost o «felie de tort» în comparație cu lupta pe care am dus-o cu Covid-19

Jeff Bridges împărtășește cu urmăritorii contului său de Instagram, informații despre starea sa de sănătate, după ce a luptat cu o formă gravă de Covid-19 și despre faptul că aproape a scăpat de cancerul de care suferea.

Actorul american premiat cu Oscar, în vârstă de 71 de ani, a scris pe Instagram un mesaj prin care anunță că tumoarea care îi fusese diagnosticată, de o dimensiune de 22×30 de centimetri, s-a redus dramatic,

Jeff Bridges, care a fost diagnosticat cu cancer limfatic anul trecut, s-a infectat cu SARS-CoV-2 la clinica unde făcea chimioterapie și a fost internat cinci săptămâni în spital, scrie NBC News.

Acum, actorul american cunoscut pentru roluri din filme ca ”The Big Lebowski“, ”Crazy Heart“ şi ”True Grit“ spune că a simțit că lupta împotriva cancerului a fost ca o ”felie de tort“ în comparație cu cea pe care a dus-o cu Covid-19.

”Cancerul meu este în remisie. (…) Covid este «oglinda retrovizoare». Lupta mea cu Covid face ca tumoarea mea să fie ca o bucată de tort“, a scris Bridges.

”M-am chinuit cu virusul destul de mult, dar sunt vaccinat cu ambele doze și mă simt mult mai bine”, a mai scris el, precizând că el crede că datorită vaccinului a avut parte de o ”refacere rapidă“.