• Home
  • Externe
  • Madrid. Român arestat în aplauzele mulţimii, după ce a vrut să omoare patru poliţişti – video

Madrid. Român arestat în aplauzele mulţimii, după ce a vrut să omoare patru poliţişti – video

Un tânăr român, în vârstă de 18 ani, a fost arestat în aplauzele mulţimii, pe o stradă din Madrid, după ce a intrat cu o maşină furată, cu peste 100 de km/h, într-o maşină a Poliţiei.

Totul s-a întâmplat dumiincă, 28 februarie 2021, pe străzile din Madrid, acolo unde românul a fost urmărit ca în filme de Poliţie, după ce a furat un autoturism marca Honda.

Potrivit presei din Spania, românul fusese arestat cu numai câteva zile înainte, prins în timp ce fura catalizatoare de maşini, şi eliberat între timp.

După ce a furat maşina, împreună cu trei prieteni, toţi cetăţeni spanioli, românul aflat la volanul autoturismului, a condus cu peste 100 km/h şi a lovit, pe rând, mai multe maşini, un motociclist şi un biciclist.

Printre victimele sale se află chiar şi o femeie însărcinată, dar care a a suferit doar răni uşoare.

La un moment dat, un echipaj de Poliţie a încercat să îl blocheze pe şofer şi să îl provoace să oprească, însă românul a accelerat puternic şi a intrat frontal în maşina în care se aflau patru poliţişti.

Din impact, maşina a ricoşat într-o clădire şi s-a oprit. Zeci de poliţişti au sărit pe maşină şi i-au reţinut pe cei patru tineri.

În şuturi şi pumni, dar şi în aplauzele mulţimii, românul şi prietenii săi au fost prinşi, încătuşaţi şi băgaţi în autospecialele Poliţiei, notează El Pais.

În urma accidentului, cei patru poliţişti aflaţi în autospeciala lovită au suferit răni la coloană, toţi fiind internaţi în spitalele din Madrid.

Când a fost arestat, românul ar fi precizat că intenţia lui a fost să îi ucidă pe cei patru poliţişti.