• Home
  • Externe
  • Motivul separării: Prinţul William i-a dat afară pe Harry şi pe Meghan din Palatul Kensington după o ceartă 

Motivul separării: Prinţul William i-a dat afară pe Harry şi pe Meghan din Palatul Kensington după o ceartă 

”Bătălia Fraţilor”, un volum publicat  recent de Istoricul Robert Lacey, menționează ca motiv al răcirii relațiilor dintre Prinţii William şi Harry o dispută avută pe vremea în care Ducii de Sussex locuiau, încă, la Palatul Kensington din Londra, lângă cumnaţii de Cambridge, scrie The Times.

Robert Lacey susţine că cei doi fraţi au avut o discuţie aprinsă la telefon, după ce angajaţii lui Meghan Markle s-au plâns de rele tratamente aplicate de aceasta, iar Harry i-a luat apărarea lui Meghan, susţinând că soţia lui este, de fapt, victima unui complot.

La rândul său, Prinţul William s-a înfuriat foarte tare când a auzit acuzaţiile aduse americancei şi i-a cerut secretarului său privat, Simon Case, să separe cele două familii, ambele cu sediul locativ şi reprezentativ la Palatul Kensington.

Într-un fragment din cartea lui Lacey, este citat un amic de-al prinţilor care susţine că William l-a dat afară pe Harry din Palatul Kensington.

"William nu a mai vrut să-i aibă în apropiere", susţine această carte. Prinţul William era foarte ataşat de toţi angajaţii care s-au plâns că americanca se poartă oribil cu ei şi l-a confruntat pe fratele lui mai mic din această cauză, mai întâi la telefon, apoi faţă în faţă.

Până la urmă, Harry şi Meghan s-au mutat din Londra în noua lor casă din Windsor, acolo unde au locuit foarte puţin timp înainte de a renunţa la legătura cu casa regală şi a pleca în America.