• Home
  • Externe
  • New Delhi. Cum justifică doi indieni faptul că au jefuit o româncă 

New Delhi. Cum justifică doi indieni faptul că au jefuit o româncă 

Doi bărbați au fost reţinuţi de forţele de ordine din New Delhi după ce au jefuit o româncă.

Conform NDTV, Simona plecase de la locul de muncă şi se îndrepta spre locuinţa ei din cartierul Lajpat Nagar, în momentul în care a fost atacată de cei doi bărbaţi.

Simona se deplasa pe bicicletă, iar la un moment cei doi indieni, care se aflau pe un scuter, i-au tăiat calea. Bărbatul care se afla în spatele scuterului a împins-o pe româncă, iar cel care conducea scuterul a reuşit să-i fure geanta.

Românca a fost lăsată fără documentele personale, 5.000 de rupii, echivalentul a aproximativ 2.500 de lei, dar şi alte bunuri personale.

În baza informaţiilor oferite de româncă, dar şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, polițiștii au reuşit să-i identifice pe cei doi bărbaţi.

În urma unor percheziţii efectuate în sudul oraşului New Delhi, cei doi atacatori au fost identificaţi şi reţinuţi. Poliţiştii au reuşit să recupereze trei telefoane mobile, geanta româncei şi 4.200 de rupii dintre cele 5.000 care se aflau în geantă.

S-a stabilit că cei doi bărbaţi au mai comis alte cel puţin două jafuri. În faţa poliţiştilor, Arya şi Kumar au precizat că şi-au pierdut locurile de muncă, din cauza pandemiei de coronavirus, şi au început să comită infracţiuni din cauza presiunilor făcute de iubitele lor care le cereau tot mai mulţi bani.

Arya ar fi fost manager la o companie de produse lactate, iar Kumar lucra într-o companie software, înainte ca cei doi să-şi piardă locurile de muncă din cauza restricţiilor impuse.