• Home
  • Externe
  • Prietenii, despre Jack Nicholson: «Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!»

Prietenii, despre Jack Nicholson: «Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!»

Jack Nicholson a dispărut din viaţa publică, iar prietenii actorului chiar se tem că sfârşitul este aproape.

În vârstă de 84 de ani, Nicholson îşi trăieşte în prezent „ultimele zile triste” la conacul său din Beverly Hills, California, care are 4 dormitoare şi 2 bai.

Nicholson ar suferi de demenţă. ”Eu şi Jack suntem prieteni de ani de zile. El nu îşi mai părăseşte casa. Cred că fiul şi fiica lui îl îngrijesc acum”, a mărturisit o sursă.

Câştigătorul de trei ori al Premiilor Oscar, Jack are cinci copii, dar dar este mai apropiat de fiica sa, Lorena, şi de fiul Ray, care sunt văzuţi adesea lângă casa sa .

”Comunitatea Mulholland Drive este destul de strânsă şi toţi sunt îngrijoraţi de starea lui. Fizic este bine,  dar mintea lui a dispărut ”, afirmă o persoană din anturajul actorului..

”Este într-adevăr trist să vezi un actor atât de talentat, precum Jack, sfârşind în acest mod”.

Nicholson a fost forţat să e retragă din actorie în 2018. ”Există un motiv simplu în spatele deciziei sale : pierderea memoriei. Jack are probleme de memorie şi nu-şi mai poate aminti replicile care i-au fost cerute”, a declarat atunci un impresar.

Ultima producţie în care a apărut Nicholson a fost filmul de comedie din 2010, How Do You Know, cu Reese Witherspoon şi Owen Wilson.