• Home
  • Externe
  • Spania. Menajeră româncă, fortață să aibă un copil de cuplul care o angajase

Spania. Menajeră româncă, fortață să aibă un copil de cuplul care o angajase

Coșmar inimaginabil pentru o româncă din Spania. După ce a fost angajată ca menajeră, a aflat care sunt intențiile reale ale șefilor ei

Un cuplu din Spania riscă, în total, 40 de ani de închisoare, cei doi soți fiind acuzați că au violat-o pe menajera româncă, cu scopul de a o lăsa însărcinată, iar ei să păstreze copilul.

Procesul celor doi soți a început săptămâna aceasta, la Valencia, toată procedura judiciară având ca punct de plecare plângerea depusă la poliție de românca de 36 de ani, potrivit el Periodico Mediterraneo.

Românca a declarat că, în iulie 2017, a fost angajată pe post de menajeră de cei doi soți din Valencia, care i-au oferit și găzduire.

La câteva zile după ce s-a mutat în casa lor, cei doi soți i-au propus femeii să rămână însărcinată, iar ei să păstreze copilul, în schimbul sumei de 100.000 de euro.

Pentru că a refuzat, românca a fost amenințată cu moartea, agresată și violată de bărbat, ajutat și de partenera sa de viață.

Cei doi soți au negat toate acuzațiile și au declarat în timpul audierilor că menajera a întreținut cu ei raporturi sexuale consensuale.

Românca a recunoscut că, la un moment dat, s-a culcat cu bărbatul, cu acordul soției acestuia, dar după ce i s-a spus care era adevărata intenție a refuzat să o mai facă.

Acuzațiile menajerei sunt susținute de apelurile vecinilor la poliție prin care au solicitat intervenția unor echipaje, pentru că din casa celor doi soți se auzeau vociferări. În acel moment s-a constat că menajera fusese agresată, însă acesteia i-a fost frică să depună reclamație. Ulterior, în una din zile, când a fost amenințată cu cuțitul, românca și-a sunat mama, iar aceasta a alertat Poliția.

Polițiștii care au venit la domiciliu spun că victima era într-o stare deplorabilă și părea că se află sub influența unui drog. 

Procurorii au cerut pentru bărbatul de 39 de ani o pedeapsă de 21 de ani de închisoare și pentru soția acestuia, o pedeapsă sensibil mai mică.