• Home
  • Externe
  • Turcia. Un bărbat dat dispărut s-a alăturat echipei de salvatori și a ajutat la căutarea lui

Turcia. Un bărbat dat dispărut s-a alăturat echipei de salvatori și a ajutat la căutarea lui

O misiune de căutare a unei persoane dispărute ce s-a desfășurat în districtul Inegöl din nord-vestul provinciei Bursa, Turcia, s-a terminat cu bine, dar cu o întorsătură total inedită.

Beyhan Mutlu, un bărbat în vârstă de 50 d ani, a fost dat dispărut marți dimineață, după ce familia a pierdut legătura cu el timp de câteva ore, potrivit Daily Sabah.

Bărbatul își petrecuse seara în compania unor prieteni, cu care a băut, după care a intrat într-o pădure din care nu a mai ieșit. Prietenii s-au îngrijorat, au dat alarma, iar familia i-a anunțat dispariția.

Poliția a convocat mai multe echipe de căutare și a apelat și la voluntari care să ajute la localizarea bărbatului dispărut.

Vestea despre dispariția lui Beyhan s-a răspândit și în cartierul lui și mai mulți vecini s-au alăturat operațiunii de căutare.

Presa locală spune că echipele l-au căutat ore în șir, timp în care toată lumea îi striga numele. După un timp, o persoană din grup a strigat: ”Pe cine căutăm? Sunt aici”.

Se pare că Beyhan, încă amețit de alcool, a prins de veste că cineva dispăruse și s-a alăturat grupului de voluntari, fără să știe cine e persoana căutată.

Ciudat este că prietenii cu care își petrecuse seara erau în grup, însă nu l-au recunoscut…