• Home
  • Externe
  • Ucraina. Au petrecut 120 de zile încătuşaţi, pentru a-și salva relația, dar asta i-a făcut să se despartă definitiv – video

Ucraina. Au petrecut 120 de zile încătuşaţi, pentru a-și salva relația, dar asta i-a făcut să se despartă definitiv – video

Tinerii ucraineni Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova s-au despărţit după 123 de zile petrecute încătuşaţi unul de celălalt, tocmai pentru a-şi salva relaţia.

Cuplul a anunţat public decizia de a renunţa la legătura lor şi a declarat că experimentul a scos la iveală mai multe realităţi incomode.

Experimentul n-a fost unul nereușit pe toate planurile, pentru că, în concordanță cu audiența din ce în ce mai mare pe rețelele de socializare, s-ar putea admite că au avut câștiguri financiare bunicele.

Cei doi tineri din oraşul Harkiv din estul ţării au decis să se încătuşeze unul de celălalt de Valentine's Day, într-o ultimă încercare de a întrerupe ciclul despărţirilor şi împăcărilor, relatează Reuters.

Ei au făcut totul împreună, de la cumpărături la pauze de fumat şi au folosit pe rând toaleta şi duşul.

Pustovitova, care iniţial s-a opus ideii, a plâns în timp ce anunța despărţirea.

"Cred că va fi o lecţie bună pentru noi, pentru celelalte cuplurile ucrainene şi pentru cuplurile din străinătate, să nu repete ce am făcut noi", a declarat ea pentru Reuters.

Pustovitova a declarat că spaţiul personal a fost cel care i-a lipsit cel mai mult. De asemenea, ea a precizat că în această perioadă a simţit că partenerul său de viaţă nu i-a acordat suficientă atenţie.

"Am fost împreună toată ziua şi nu am primit deloc atenţie de la Alexandr pentru că eram constant unul lângă altul. El nu mi-a spus că îi e dor de mine, iar mie mi-ar fi plăcut să aud asta", a spus cosmeticiana în vârstă de 29 de ani.

Kudlay a declarat că nu regretă că a recurs la această încercare de a salva relaţia lor, în opinia sa experimentul ajutându-i să înţeleagă faptul că "nu gândesc la fel".

"Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi", a spus agentul de vânzări auto, în vârstă de 33 de ani.

Cei doi au fost descătuşaţi în faţa camerelor de vederi ale televiziunilor din Ucraina şi a unui reprezentant al unei cărţi a recordurilor din această ţară, care a declarat că niciun cuplu din lume nu ar fi reuşit ceva similar.

Cuplul intenţionează să vândă cătuşele la o licitaţie online şi să doneze o parte dintre banii strânşi în scopuri caritabile.