• Home
  • Externe
  • Un cățel oprește traficul și cere ajutor pentru stăpâna lui, prăbușită la pământ – video

Un cățel oprește traficul și cere ajutor pentru stăpâna lui, prăbușită la pământ – video

Un cățel a reușit să salveze viața stăpânei lui după ce a oprit o mașină în trafic pentru a cere ajutor, relatează Insider.

În timp ce o scosese la plimbare pe Clover, o cățea de un an și jumătate, Haley Moore a suferit ceea ce părea a fi o criză epileptică.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere instalată într-o suburbie a orașului Ottawa arată cum câinele se uită să vadă ce este în neregulă cu atăpâna lui, se eliberează din lesă și oprește o mașină aflată în trecere.

”A fost cu adevărat impresionant. Câinele chiar mi-a blocat calea. S-a pus în mijlocul drumului pentru a-mi bloca furgoneta”, a declarat șoferul acesteia pentru CTV News.

Clover a reușit să atragă atenția și unui alt trecător, un vecin al stăpânei sale, și după aceea a fugit înspre casă pentru a alerta familia.

”Când mi-au bătut vecinii la ușă aceștia erau agitați și câinele nostru Clover lătra ca nebunul”, a relatat tatăl lui Moore.

Când familia femeii a ajuns la locul incidentului Haley se afla deja în ambulanță, revenindu-și după ce a fost tratată de paramedici.

”Dacă se mai întâmpla din nou, mă simt de 10 ori mai în siguranță știind că ea va fi acolo pentru mine. Știți cât de bune sunt animalele iar ea e un câine cu adevărat uluitor și o iubesc de nu mai pot”, a declarat jurnaliștilor Haley Moore.

Clover, care a fost adoptată de la un centru pentru câini abandonați, a primit o friptură drept răsplată pentru devotamentul și curajul ei.