• Home
  • Externe
  • Un om de afaceri italian, căsătorit, și-a ucis amanta româncă, după ce aceasta i-a spus că îl iubește și este însărcinată cu el

Un om de afaceri italian, căsătorit, și-a ucis amanta româncă, după ce aceasta i-a spus că îl iubește și este însărcinată cu el

Un om de afaceri italian a recunoscut că și-a ucis cu brutalitate iubita româncă, în vârstă de 30 de ani și însărcinată în luna a treia. Procesul în urma căruia riscă închisoare pentru tot restul vieții va începe în luna octombrie.

Antonino Borgia, 51 de ani, proprietarul unei firme de construcții, căsătorit și cu un copil, a înjunghiat-o de 10 ori cu cuțitul pe Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, care s-a născut în România, dar care a fost adoptată de o familie din Italia, în noiembrie 2019, în provincia Palermo.

După ce a omorât-o, i-a abandonat cadavrul la marginea unui drum, apoi și-a văzut liniștit de treburile lui, iar seara chiar s-a dus într-un bar să se relaxeze, potrivit Palermo Today.

Borgia a devenit suspect destul de repede, pentru că relația celor doi era cunoscută, mai ales în localitatea în care locuia tânăra.

După ce anchetatorii au adunat suficiente probe împotriva lui și l-au arestat, bărbatul și-a recunoscut fapta, dar a spus că a comis-o pentru că iubita lui îl șantaja cerându-i bani ca să nu-i spună soției lui de relația pe care o aveau.

Însă a ancheta a arătat că fapta fusese premeditată, iar bărbatul s-a gândit la crimă după ce Ana Maria l-a anunțat că este însărcinată și i-a spus că îl iubește.