Cum se comportă vecinul Gigi Becali? Dezvăluiri neașteptate ale lui Rareș Bogdan

02 Mar 2021 | scris de Ioana Sorescu

Rareș Bogdan s-a mutat anul trecut, în plină epidemie de coronavirus, într-o vilă de 320 de metri pătrați în Pipera, gard-în-gard cu Gigi Becali. 

Cum se comportă vecinul Gigi Becali? Dezvăluiri neașteptate ale lui Rareș Bogdan

Înainte de a locui în Pipera, Rareș Bogdan a stat în cartierul Stejarii din Băneasa, ridicat de omul de afaceri Ion Țiriac, unde o avea vecină pe Simona Halep.

”Mie îmi place aici. Noi am stat mulți ani în complexul Stejarii, care este un loc cosmopolit, un loc interesant. Am stat 8 ani acolo, aveam un contract cu Realitatea… După asta ne-am construit o casă în Pipera…

Ne-am mutat anul trecut, dar am construit vreo 4 ani la ea. Vreau să spun că e incredibil, pentru că are și ceva din zona tradițională, zona rurală, cumva, cu o vatră a satului, ruptă de realitate. Dar fac 12 minute până la Palatul Victoria.

E super-securizat locul, luminat… are toate facilitățile: școli foarte bune pentru copii, gradinițe! Mall-urile sunt aproape… Ai toate facilitățile unui oraș mare, a unei capitale europene. 

Și-n același timp ai și liniștea ancestrală, liniștea tradițională: mă duc la biserică… Îmi place, e un loc bun și un loc unde e de trăit. Adică simți ceva și din valorile tradiționale ale satului, comunei românești, simți și marele oraș”, a povestit Rareș Bogdan la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

Potrivit declarației sale de avere, Rareș Bogdan a cumpărat în 2018 un teren de 2350 de metri pătrați în Pipera, Voluntari și a început acolo construcția unei case. Proprietatea a fost achiziționată după ce soția lui Rareș Bogdan, Florina, a făcut un credit la bancă de 250.000 de euro.

”Țin minte că atunci când m-am mutat se apropiau Sfintele Paști și eram în pandemie. Nu puteam merge la biserică, preotul nu putea ținea slujbe…

Noi stăm gard-în-gard cu Gigi, iar biserica e aproape de noi, cam la un kilometru. Iar preotul a pus niște boxe mari afară și era slujba din Joia Mare, o slujbă foarte importantă pentru credința ortodoxă. Oamenii erau în curți sau pe terasele caselor și ascultau slujba.

Iar în noaptea de Înviere, nefiind voie să mergem la biserică, au venit să aducă lumină, să aducă Sfintele Paști, iar oamenii erau în fața caselor, exact ca în satele vechi românești. Asta mi s-a părut foarte frumos”, a mai povestit Rareș Bogdan.

Politicianul PNL a mai spus că de la vecinul Gigi Becali mai cumpără fi brânză sau zarzavaturi și, în plus, acesta l l-ar fi ajutat să își facă în curte o seră.

”Leuștean, căpșune… foarte bune! Este un vecin excepțional și un om cu un suflet frumos. Și repet, suntem chiar gard-în-gard cu el. Lumea zice: dom’le, dar are oi. Păi ce, are tigri, are pantere? Are oi! Și oile… Nu, nu miros! Și chiar dacă ar mirosi, nu m-ar deranja, mi-ar aminti de bunica”, a mai spus Rareș Bogdan.