Cine este bărbatul care a pierdut 30.000 de euro la Kaufland Timișoara - video

28 Mai 2020 | scris de Ioana Sorescu

Curiozitatea tuturor a fost stârnită de necunoscutul care a pierdut la începutul acestei luni, într-un magazin Kaufland din Timișoara, nu mai puțin de 30.000 de euro...

Cine este bărbatul care a pierdut 30.000 de euro la Kaufland Timișoara - video

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin s-a remarcat faptul că păgubașului i-a scăpat plicul cu bani la ieșirea din magazin, în timp ce s-a strecurat printre barele care direcţionează clienţii spre case, pentru că nu cumpărase nimic.

Banii au fost descoperiți la câteva zeci de secunde după ce-au fost pierduți, roata căruciorul unui alt client fiind blocată de plicul în care se găseau.

Persoana care a pierdut cei 30.000 de euro la Kaufland a fost identificată, dar încă nu şi-a recuperat banii încă banii, procedurile în astfel de cazuri fiind greoaie.

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, este din judeţul Timiş şi a cerut insistent că identitatea să nu îi fie dezvăluită, fiind o persoană foarte cunoscută.

”E o persoană onorabilă”, a declarat o sursă din Poliţie. 

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul a motivat faptul că nu a reclamat pierderea banilor mai devreme pentru că a considerat că sunt în siguranță în mâinile politiltilor și a așteptat să ‘se liniștească apele’.

El i-a convins pe poliţişti că este posesorul banilor după ce a prezentat documente care atestau că îi scosese de la bancă în în aceeaşi zi.