Ce s-a petrecut din cauza Loredanei la petrecerea de după cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc - video

19 Sep 2021 | scris de Ioana Sorescu

La petrecerea care a avut loc miercuri seară, la Mamaia, după cununia Simonei Haleo cu Toni Iuruc, atmosfera a fost una extraordinară, fiind întreținută și de unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului - Loredana, Dan Bittman, formația Pindu, care interpretează muzică machedonească, oferind momente de neuitat.

Ce s-a petrecut din cauza Loredanei la petrecerea de după cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc - video

Momentul Loredanei a adus aproape toți invitații au năvălit pe ringul de dans. Artista a produs un asemenea spectacol, încât i-a dat ”peste cap” până și pe organizatori. Așa se face că unul dintre momentele importante de la un astfel de eveniment, tăierea tortului în fața invitaților, nu s-a mai petrecut, scrie fanatik.ro. 

”I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. 'Bună seara, iubite!', normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînțeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva.

Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one”, a spus Loredana Groza, înainte să înceapă show-ul.

Cununia religioasă şi petrecerea de nuntă a celor doi soți vor avea loc anul viitor.