Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu îl înșeală: «Băi boss, respect-o și duceți-vă mai departe» - video

27 Mar 2021 | scris de Ioana Sorescu

În cadrul unui joc cu prietenii, postat pe Internet, Pepe a fost nevoit să vorbească pentru  prima dată, despre momentul în care a surprins-o pe Oana Zăvoranu cu un alt bărbat, atunci când erau căsătoriți.

Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu îl înșeală: «Băi boss, respect-o și duceți-vă mai departe» - video

Pepe a povestit  despre momentul în care a avut certitudinea că Oana îl înșela cu Tudy.

”Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură.

La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon.

A parcat în fața casei lui și eu am parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam”, a povestit Pepe într-un clip video, postat pe Youtube.

”Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis ‘Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul?’.

M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis ‘Băi boss... oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe’, și am plecat”, a povestit Pepe.