• Home
  • Politică
  • CTP: «Dl președinte a mai jucat teatrul, prost, că l-ar interesa și alte ființe umane în afara nevestei d-sale»

CTP: «Dl președinte a mai jucat teatrul, prost, că l-ar interesa și alte ființe umane în afara nevestei d-sale»

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu are o nouă revelație despre Klaus Iohannis, la capătul a câțiva ani în care părea că lumina venea doar de la Cotroceni..

Într-un editorial publicat pe platforma republica.ro, CTP lansează un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis și susține că acestuia ”i se rupe în paișpe” de toate problemele economice ale românilor, dar și de pandemie, singurul său scop fiind să-l impună pe Florin Cîțu președinte al PNL.

_____________________

”După ce ne-a trimis să ne energizăm jucând golf cu banii de facturi la energie electrică și gaz, președintele Iohannis arată iar că e preocupat de soarta cetățenilor. D-sa transmite de la New York încurajări și netemere. Adică, să nu ne temem de pandemia care duce la cer, de prețurile care urcă s-o ajungă, căci El, părintele națiunii, e cu noi și ne apără?

Nu, domle, n-ați înțeles. „Îl încurajez pe Florin să continue și să nu se teamă.”?!?!

De fapt, dacă vă gândiți puțin, nu mult, o să pricepeți, chiar și dumneavoastră, prostimea. 

Ce boală, ce prețuri, vă pierdeți cu firea din atâta lucru și așteptați grijania, rectific, grija președintelui? Păi, purtați voi numele de alint Florin?

Pe lângă nenorocirile voastre, cea care îl paște pe Florin e mai rea decât moartea pe un pat ATI, dacă-l mai apuci – să nu se aleagă boss la PNL! Vă dați seama?

Să iasă Ludovic și Flooooorin Cîțu să rămână doar prim-ministru, că din funcția asta nu pleacă nici descarcerat de SMURD, câtă vreme îl ține prezidentul nostru în brațe. E limpede, sau trebuie să repet?

Totuși, o întrebare ar mai fi de pus: ce anume îl face pe Klaus Iohannis să scoată pe gură așa ceva, odată cu un scuipat pe Constituție? Să-l împingă în față pe acest barbugiu politic, la fel de păsător de oameni ca și El?

Nu văd decât un singur răspuns: până acum, dl președinte a mai jucat teatrul, prost, că l-ar interesa și alte ființe umane în afara nevestei d-sale; acum, când nu-l mai așteaptă încă un mandat, nu consideră că mai e cazul.

De fapt, întrebarea ar trebui formulată altfel: ce asemănare există între Ludovic, nu Întâiul, cum îi zicea președintele lui Orban, ci Ludovic al Paisprezecelea și Klaus Iohannis? Răspuns: dlui președinte i se rupe-n paișpe”, a scris CTP pe platforma republica.ro