• Home
  • Povești de viață
  • Marius Chivu, interpretul taximetristului Nicu Raţă din Las Fierbinţi: «Asta-i viaţa, karma… Nu avem ce să-i facem! Nu avem happy end»

Marius Chivu, interpretul taximetristului Nicu Raţă din Las Fierbinţi: «Asta-i viaţa, karma… Nu avem ce să-i facem! Nu avem happy end»

Marius Chivu, actorul care îl interpretează pe simpaticul taximetrist Nicu Rață în serialul ”Las Fierbinţi”, de la Pro TV, dezvăluie o latură mai puțin luminoasă a vieții sale.

Invitat la podcast-ul lui Mihai Bobonete, actorul a mărturisit că a suferit foarte mult după ce a divorţat de soția sa, Dana, cu care are o fetiță și de faptul că nu a putut fi prezent la înmormântarea tatălui său, pentru că era bolnav de COVID-19.

“Păi ce credinţă, măi Bobo, după trei decese, dintre care unul tata?! Nici măcar nu am putut merge la înmormântare, pentru că aveam Covid.

Asta-i viaţa, karma… Nu avem ce să-i facem! Nu avem happy end. Eu am crezut dintotdeauna în Dumnezeu, dar acum am început discuţiile cu El”, a spus actorul Marius Chivu.

Marius Chivu a fost însurat cu actrița Dana Chivu, cu care are o fetiță, Sofia. A slăbit nu mai puțin de 10 kilograme în timpul divorțului și a ajuns la psihiatru, ca să-și trateze depresia cruntă în care se afundase.

“Am avut o perioadă în care am slăbit vreo foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă…

Alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimic. Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, «hai, gata, te-ai vindecat», 250 lei pe şedinţă.

Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a notat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj”, a povestit actorul, la podcastul lui Mihai Bobonete.

____________

Actorul  Marius Chivu a debutat în 2001 cu rolul din “The Elite”, apoi a jucat în peste 20 de filme şi seriale. În 2006 apare în serialul “La Urgenţă”, unde îl joacă pe Costel, un personaj misterios. Mai joacă în “Nunta mută” (2008), “Periferic” (2010) sau “America, venim” (2014). Rolul lui Nicu Raţă din serialul “Las Fierbinți” de la Pro Tv, l-a făcut însă celebru.