Tudor Sișu: «Am fost mai liber după gratii decât afară»

Tudor Sișu: «Am fost mai liber după gratii decât afară»

La Familia” s-a format ca trupă în anul 1996, pe străzile din zona Sălăjan a cartierului Balta Albă, București, avându-i ca membri pe Dragoș ”Puya” Gărdescu și Tudor Sișu.

Cei doi au avut o ascensiune rapidă în topurile preferințelor muzicale, au lansat hit după hit, au fost implicați și în mai multe scandaluri de-a lungul anilor.

Invitat în emisiunea online ”În oglindă”, Tudor Sișu a vorbit despre copilăria sa din Sălăjan, despre viață, cea din libertate și cea din spatele gratiilor.

”Am crescut bine! Ținând cont că erau anii ‘80, am avut acces la tot felul de lucruri, am fost răsfățat din punctul ăsta de vedere al lucrurilor, deși mama mea era dură. Îmi aduc aminte că erau vremuri când cheltuiam 100 de lei pe zi.

După ‘90 a fost greu, în jurul meu de când am fost mic erau oameni care erau în afara legii cu multe lucruri. Asta da, crescând cu mama în domeniul hotelier. Erau oameni care se îmbrăcau diferit, care aveau mașini frumoase, care aveau ceasuri și făceau bani.

În anii ‘80, eu am crescut în spatele blocului și acum țin minte. În prezent, mi se pare foarte ciudat când ies afară și trec prin cartier, când eram mic eram trezit de glasul copiilor, având geamurile deschise. Ieșeam și eu cu ei, cred că în spatele blocului meu eram zilinic  50 de copii. Aia era strada noastră!”, povestește Sișu, conform click.ro.

Tudor Sișu nu și-a întâlnit niciodată tatăl și, din păcate, nici nu mai are posibilitatea de a-și cunoaște tatăl.

”Nu am avut ocazia să vorbesc cu el! A murit în decembrie anul ăsta, deci nu-l cunosc. Sora mea vitregă îl cunoaște, eu nu. Nu m-am întâlnit niciodată cu el. Am aflat la două săptămâni că a murit, au fost sentimente pe moment, dar eu nu cred că oamenii mor.

Eu consider că am fost lăsat să trăiesc cum vreau eu. Când am sărit calul am fost protejat de el, chiar și când am fost trimis la închisoare. Eu am fost mai liber la închisoare decât afară de multe ori. A fost un moment când eu mi-am dorit să merg la închisoare”, a spus artistul.

Tudor Sișu a povestit și despre cele mai controversate momente pe care le-a trăit, a fost arestat de trei ori.

”Ultima oară am ajuns după gratii acum 10 ani. A treia oară însă a fost o chestie veche, pe care nu am putut s-o evit. A fost greu a treia oară, se schimbase viața mea, eram relativ cuminte, aveam deja doi copii, din care unul avea o lună.

A fost ciudat emoțional. Atunci aveam planuri, începusem să îmi dau seama ce vreau să fac, dar nu mai puteam să mai opresc ce se întâmplase. Eram supărat! Nu mai voiam să mai pierd timpul!

Îți pierdeai viața! Mă gândeam că trebuie să ies de aici cât mai repede! Mama nu a venit niciodată să mă vadă la pușcărie. Era plecată din țară când am intrat prima oară la pușcărie. A doua oară s-a și supărat un pic pentru că am intrat din nou“, i-a mărturisit Tudor Sișu lui Mihai Ghiță, în emisiunea online ”În oglindă”.