Un tânăr a anunțat la 112 că este urmărit de «o creatură înaltă de trei metri cu gheare», într-o pădure de lângă Capitală

13 Sep 2021 | scris de Adriana Surugiu

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3 dimineața, dispeceratul 112 a primit un apel de la un tânăr cerea ajutorul, după ce s-ar fi rătăcit în pădurea Pustnicu, de lângă București, după ce a fost fugărit de o creatură necunoscută, înaltă de aproximativ trei metri, care poartă haine de culoare albă și are gheare lungi și ascuțite.

Un tânăr a anunțat la 112 că este urmărit de «o creatură înaltă de trei metri cu gheare», într-o pădure de lângă Capitală

Oricât de aberant sunau aceste informații, polițiștii s-au mobilizat și, pentru a-l putea localiza pe autorul apelului, au solicitat ajutorul specialiștilor de la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), care au apreciat faptul că persoana a fost indicată pe o suprafață de câțiva kilometri pătrați, notează gândul.ro.

În acest context, cum tânărul ce le-a solicitat ajutorul nu mai răspundea la telefon, poliţiştii au organizat o acţiune amplă de căutare care a durat aproximativ 11 ore.

Autorul apelului a fost găsit a doua zi după masă în stare bună. El i-a informat pe poliţişti că lucrează ca ospătar la un restaurant din zona pădurii Pustnicu şi după câteva pahare de alcool a intrat în pădure şi s-a rătăcit, speriat fiind de viziunea unei creaturi care îl urmărea.

După ce a sunat la 112, când a realizat că de fapt nu era urmărit de nimeni, individul a obosit de la atâta fugă şi s-a culcat la rădăcina unui copac.

Buimac şi dezorientat bărbatul a făcut cale întoarsă spre casă când la un moment dat a dat nas în nas cu poliţiştii de la IPJ Ilfov care îl căutau prin pădure de 11 ore.