Româncă executată cu mai multe focuri de armă, în parcarea unui supermarket din Italia

23 Mai 2020 | scris de Adriana Surugiu

O româncă a fost executată cu mai multe focuri de armă în parcarea magazinului Auchan din Tetto Garetto, Cuneo, Italia. S-a întâmplat vineri după-amiază, în jurul orei 16.45, trupul femeii fiind găsit pe scaunul din față al unei mașini Fiat Panda.

Româncă executată cu mai multe focuri de armă, în parcarea unui supermarket din Italia

Presa italiană scrie că victima se numește Mihaela Apostolides, are 44 de ani, s-a născut în București, dar locuia în Peninsulă de cel puțin șapte ani, având domiciliul în Saluzzo.

Potrivit La Stampa, românca a fost împușcată de Francesco Borgheresi, un cadru militar în vârstă de 42 de ani, din Florența.

Bărbatul a tras patru focuri de armă, două gloanțe lovind-o pe femeie în piept, iar al treilea în mână.

După ce a comis crima, Borgheresi a sunat la poliție.

"Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!", le-a spus bărbatul agenților.

Ajunși la fața locului, carabinierii l-au găsit pe bărbat în parcare, în timp ce trupul neînsuflețit al româncei zăcea pe scaunul din față al unei mașini Fiat Panda 4x4.

Se pare că Mihaela și Francesco se cunoșteau de cel puțin doi ani, iar anchetatorii presupun că cei doi au venit împreună, în aceeași mașină, în parcarea supermarket-ului.

Femeia a lucrat ca îngriitoare, dar și chelneriță în diferite cluburi sau restaurante de noapte din Cuneo. Este posibil ca Borgheresi s-o fi cunoscut într-un dintre localurile unde a muncit.

Până la această oră, motivul crimei este încă neclar.

Bărbatul de 42 de ani, care a fost rănit în timpul împușcăturilor, a fost transportat la spital, unde este păzit de polițiști.