• Home
  • Sănătate
  • Un student de 20 de ani a fost găsit fără viață după ce a mâncat pastele pe care le lăsase la temperatura camerei timp de 5 zile. Ce a dezvăluit autopsia

Un student de 20 de ani a fost găsit fără viață după ce a mâncat pastele pe care le lăsase la temperatura camerei timp de 5 zile. Ce a dezvăluit autopsia

Un student de 20 de ani a fost găsit fără viață după ce a mâncat pastele pe care le lăsase la temperatura camerei timp de 5 zile. Ce a dezvăluit autopsia

Un student în vârstă de 20 de ani a fost găsit fără viață la câteva ore după ce a mâncat o porție de paste pe care o lăsase pe masă, la temperatura camerei, timp de cinci zile, relatează Mirror.

Tânărul student belgian nu a putut să termine porția de paste pe care și-o încălzise și a decis să o lase acolo, pe masă, și să o mănânce mai târziu.

Pastele au rămas pe masă, la temperatura camerei, timp de cinci zile, până când studentul le-a mâncat.

După jumătate de oră de la acel moment, tânărul a început să acuze dureri de cap și de stomac, precum și vărsături și diaree.

În loc să meargă la medic sau să ceară ajutorul prietenilor sau părinților, studentul s-a culcat, sperând că durerile se vor calma apoi vor înceta.

Din nefericire, tânărul a fost găsitfără viață a doua zi, la aproximativ 10 ore după ce a ingerat pastele. Tragica descoperire a fost făcută chiar de către părinții lui, care veniseră să vadă ce se întâmplă cu el, deoarece nu se prezentase la facultate.

O autopsie a dezvăluit că studentul a murit de necroză hepatică și pancreatită acută.

În probele prelevate de legiști, din materiile fecale ale tânărului a fost identificată prezența Bacillus cereus, un agent patogen care, ingerat în organism, produce toxine extrem de periculoase, conform US National Library of Medicine.