Scoțian, bănuit de uciderea soției sale românce după o noapte în care au petrecut cu mult alcool

24 Iun 2020 | scris de Adriana Surugiu

Afacerist scoțian, bănuit de uciderea soției sale românce după o noapte în care au petrecut cu mult alcool
De Cristi Ioniţă. Publicat pe 24.06.2020 la 16:47 Actualizat pe 24.06.2020 la 16:48

Scoțian, bănuit de uciderea soției sale românce după o noapte în care au petrecut cu mult alcool
Mădălina Sneddon

Mădălina Sneddon, o româncă în vârstă 40 de ani, soția unui om de afacerit scoțian, a fost găsită fără viață pe 13 iunie, lângă o clădire din Aix-en-Provence (Franța).

Mădălina și soțul ei, Craig Sneddon, se revăzuseră după o lungă perioadă în care au stat despărțiți din cauza pandemiei de coronavirus, care, în momentul limitării deplasării persoanelor în Europa, i-a prins în diferite colțuri ale continentului.

Conform Daily Mail, Craig a închiriat pentru revederea cu Mădălina un apartament situat la ultimul etaj al unei clădiri cochete din Aix-en-Provence.

Pe 13 iunie, sâmbătă dimineața, atunci când s-a trezit din somn, Craig spune că a avut parte de șocul vieții sale, după ce a văzut trupul Mădălinei prăbușit lângă clădire.

A chemat medicii și poliția, însă pentru româncă nu s-a mai putut face nimic, ea fiind declarată decedată.

Craig le-a declarat polițiștilor că nu își amintește mare lucru din ce s-a petrecut în noaptea precedentă, deoarece a consumat alături de soția sa o mare cantitate de alcool. 

În cadrul anchetei polițiștilor, vecinii apartamentului închiriat de scoțian au declarat au auzit în permanență țipete și urlete pe parcursul nopții. De asemenea, autopsia a concluzionat că rănile de pe corpul româncei nu puteau fi în totalitate corelate cu căderea corpului său de la înălțime.

Craig Sneddon neagă că ar avea vreo legătură cu moartea româncei, însă procurorii francezi spun că există destule probe care îl fac principalul suspect în acest caz și l-au încarcerat la închisoarea din Luynes, refuzându-i-se eliberarea pe cauțiune.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Sneddon riscă până la 30 de ani de închisoare.