• Home
  • Showbiz
  • Alexandra Dinu, surprinsă alături de Ziv Tetelman, soţul Ralucăi Sandu

Alexandra Dinu, surprinsă alături de Ziv Tetelman, soţul Ralucăi Sandu

Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu, a fost surprinsă în urmă cu doar o zi de către paparazzii în compania lui Ziv Tetelman, cel de care toată lumea ştie că e soţul Ralucăi Sandu.

Ce-i drept, deși n-au confirmat oficial, despre Tetelman și Raluca Sandu rețelele de socializare nu mai marturisesc c-ar avea o relație, după ce și-au şters toate fotografiile pe care le aveau împreună. 

Ziv Tetelman şi Alexandra Dinu au fost surprinşi în zona Herăstrau, în complexul unde fosta soţie a lui Adi Mutu locuieşte. Ea a ieşit din apartament alături de Ziv Tetelman, după care s-au despărţit, iar el a plecat cu şoferul către o patiserie. 

Bărbatul a mers apoi la restaurant, după care s-a întâlnit din nou cu Alexandra Dinu.

Conform Spynews, cei doi au plecat împreună spre un magazin foarte scump din Capitală, apoi la restaurantul unui hotel din zona centrală a Capitalei. S-au răzgândit destul de repede şi nu au rămas acolo, probabil din cauza aglomeraţiei.

Ulterior, Alexandra Dinu şi Ziv Tetelman au mers spre vila bărbatului din Corbeanca, nu înainte de a opri la un supermarket. Vedeta a rămas la reşedinţa lui Tetelman, pentru că, nu-i așa, nu numai românii au talent…