• Home
  • Showbiz
  • Alexandra Stan: «Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup» – video

Alexandra Stan: «Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup» – video

Supunându-se celor 40 de întrebări ale lui Denise Rifai, Alexandra Stan a demonstrat multora că e mult mai bine să se limiteze la a o privi decât la o asculta…

Alexandra Stan a devenit cunoscută aproape peste noapte, chiar și pe plan internațional.

Care este secretul acestui succes atât de rapid?”, a întrebat Denise Rifai.

“Nu există un secret. Am fost binecuvântată, eu și părinții mei suntem credincioși. Când am participat la Mamaia, a fost o dezamăgire că nu am câștigat. Dar au urmat minim 2 ani în care eu am evoluat foarte mult ca artist.

Secretul succesului este foarte multă muncă. Dar la mine a fost vorba și despre un talent nativ și foarte mult noroc”, a spus Alexandra Stan.

E important ca un artist să aibă studii muzicale?”, a continuat prezentatoarea, cu șirul întrebărilor.

“Da și nu. Este important să știi un instrument. Am făcut un an și jumătate pian. Am încercat apoi să învăț chitară, dar nu m-am putut concentra. Mulți dintre colegii mei au studiat, dar nu au continuat cu studii universitare, precum Conservatorul.

Regret că nu am învățat un intrument, am alte lucruri de făcut, mai importante. Mi-ar fi plăcut să cânt la pian”, a răspuns cântăreața, cu sinceritate.

Alexandra Stan a avut o copilărie destul de dificilă. Tatăl artistei, George Stan, a lucrat mai bine de două decenii pe vapor, iar greutățile cele mai mari au venit atunci când bărbatul s-a îmbolnăvit.

A rămas fără locul de muncă, a fost nevoit să vândă casa în care locuiau. Datoriile s-au strâns, iar situația financiară a distrus echilibrul și liniștea din familie.

L-ai urât pe tatăl tău? Ai depășit complexul fetei sărace de la țară?”, a întrebat prezentatoarea de la Kanal D.

“Cred că da… E mult spus urât, l-am învinovățit. După perioada asta de boală, au fost niște ani în care a fost copleșit de datorii. Fiind un bărbat adevărat, dorind să ne protejeze pe noi, din cauza asta mama nu a avut o carieră, deși este creierul casei.

Când tata nu mai putea să muncească, presiunea asta… A început să ia niște decizii iraționale și să facă împrumuri fără să spună. Eu am avut posibilitatea să îl cunosc pe tata ca om când am fost cu el în concerte. Și mi-am dat seama de toate chestiile astea. Trebuia să fac naveta până la liceu, uneori aveam bani de bilet, uneori nu.

Mă mai simt săracă. Simt că nu am acea rezonanță, nu am vectorul acela al bunăstării, chiar dacă nu îmi lipsește nimic. Nici nu trebuie să mă stresez foarte tare pentru bani. Și când sunt perioade mai puțin bune din punct de vedere financiar, tot se întâmplă ceva și apar bani”, a recunoscut Alexandra Stan.

… adevărul despre relația cu Marcel Prodan

“M-a bătut cu pumnii. Am trecut prin asta și m-a marcat. A fost crunt, m-am trezit la realitate, am realizat cine erau oamenii cu care am lucrat. Tata începuse să îmi spună câți bani se luau pe concert, auzea lucruri și mi-a spus adevărul. Dar eu credeam că el minte. De fapt, el nu mințea, s-a dovedit ulterior.

Am fost în Austria la un tip, Alin Soare, el mi-a recunoscut că luau bani la negru. Am început să le zic, au început tensiunile. Marcel, cu care trăiam zi de zi, începuse să se comporte foarte mult cu mine. Agresiunea asta începe psihic, îmi spunea că arăt urât, că nu sunt în stare să cânt.

În ziua în care s-a întâmplat, m-a chemat la repetiții și m-a făcut în toate felurile. Dar am înțeles că și agresorii au probleme mentale. Am trecut peste, dar cu greu”, a povestit Alexandra Stan, despre ziua în care a fost bătută crunt.

Alexandra Stan: “Mi s-au furat milioane de euro”

S-a spus la acel moment că artista din Constanța ar fi încercat să tragă de volan, în timp ce se lupta cu impresarul ei, în mașină. Mai mult decât atât, ea ar fi dorit atunci că se sinucidă prin acest gest.

“În niciun caz. Am tras de volan pentru că mă bătea, îmi dădea mulți pumni. Dacă ar fi vrut să se despartă de mine, de ce nu m-au lăsat în pace, de nu au rupt contractul? Mie îmi era anulat dreptul de a apela la un avocat, în acel contract. Când am fost la un avocat și mi-a spus că nu este ok, am abordat subiectul, ei au reacționat imediat.

Și-au dat seama că s-a trezit proasta. Ne certam de câteva luni pe subiectul ăsta. Ne-am și înjurat, am fost agresivă din punct de vedere verbal. Nu mi-au arătat contractele, încasările. Am văzut mailuri care demonstrau că mi s-au furat niște milioane de euro”, a mai povestit cântăreața, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

… despre estetiă și complexe

”Mi se pare că nasul meu e foarte frumos. De exemplu, am o problemă cu spatele, stau mereu cocoșată, nu am talie de viespe, mai degrabă astea sunt complexele mele. Uneori exagerez și eu cu filtrele.

Ăsta este unul dintre motivele pentru care m-am dus la Survivor. Timp de vreo cinci ani am fost vegană, nu beam cafea, foloseam doar produse naturale, dar acum nu sunt dependentă de ele. În timpul zilei, nu mă machiez deloc”, a dezvăluit cântăreața.

…despre relația din adolescență cu Dorian Popa

“Nu a fost primul sărut, a fost prima relație. Dar chiar m-a înșelat. Cu o fată, Corina, de la noi din Constanța. Era pe interes, că ea avea super mulți bani. Și eu aveam un alt crush, un golan. Dorian era super romantic.

Îmi trimitea versuri de la piese, îmi spunea my boo. E un băiat extraordinar, apreciez foarte mult ce face. Le-a dat multora din Constanța peste nas, care au râs de el”, a afirmat Alexandra Stan.

… despre bisexualitatea sa

“Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul (dacă este bisexuală – N.R.) Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup. Acum nu aș simți să fac asta.

Simt că energia asta sexuală, dacă o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor. Simt că nu pot să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Mi-a plăcut să experimentez. 

Nu mai sunt geloasă, cum eram când eram mică. Lucrurile nu sunt forțate, lucrurile se întâmplă. Trebuie să accepți realitatea. Acum sunt singură. Nu am mai fost singură de mulți ani.

Dau foaie cu foaie ca la ceapă și să cunosc esența. Vreau să mă cunosc ca femeie și să mă și perfecționez din toate punctele mele de vedere. Nu, nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, dar suntem prieteni,  nu ne-am certat”, a recunoscut artista.