• Home
  • Showbiz
  • Alexandra Stan, reacție după apariția imaginilor deocheate cu ea și amantul său pe internet

Alexandra Stan, reacție după apariția imaginilor deocheate cu ea și amantul său pe internet

Alexandra Stan reacționat public după apariția publică a unor imagini intime cu amantul ei, Tristan Tate, fost partener al Biancăi Drăgușanu, după o perioadă scurtă de timp.

Alexandra Stan, în vârstă de 31 de ani, spune că episodul i se pare jenant, în timp ce Tate afirmă că nu e chiar fata care să se rușineze de așa ceva…

“Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat.

Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legătură”, a spus Alexandra Stan.

De cealaltă parte, Tristan Tate susține că nu el a fost cel care a dat publicității pozele deocheate cu Alexandra Stan și că la acele imagini aveau acces aproximativ 100 de persoane.

El a ținut să menționeze menționat că artista nu este timidă și că avea chiar intenția să publice un videoclip în care apare făcând twerk dezbrăcată.

”Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat.

Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami.

Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea. Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a frânt inima”, a spus Tristan Tate la Antena Stars.