• Home
  • Showbiz
  • Anamaria Prodan, făcută praf de prima soţie a lui Reghecampf: S-a culcat cu el în cantonament!

Anamaria Prodan, făcută praf de prima soţie a lui Reghecampf: S-a culcat cu el în cantonament!

Divorţul anului în România, cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamps, e un subiect intens mediatizat, iar tensiunea a fost escaladată și de declarațiile Marianei Pffeifer, care, la rândul ei, a fost înşelată de actualul antrenor al Craiovei.

Ceea ce se întâmplă, în aceste zile, în relaţia dintre Prodan și Reghecampf e, practic, o copie la indigo a modului în care s-a încheiat şi prima căsnicie antrenorului.

Laurenţiu, fotbalist la vremea respectivă, divorţa de Mariana Pffeifer pe care o înşelase, în mod repetat, cu Anamaria Prodan. Acum, Reghe se desparte de impresarul FIFA, aşteptând, în curând, un copil cu Corina Caciuc. 

Văzând ce se întâmplă, Mariana Pffeifer s-a simţit răzbunată pentru modul în care Anamaria Prodan i-a stricat căsnicia. 

Ce a spus prima soţie a lui Reghecampf?

”Este o minciună faptul că eu, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan am stat la masă şi am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună şi faptul că eu şi Laurenţiu eram despărţiţi de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată.

Anamaria Prodan a avut o relaţie pasageră cu Laurenţiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurenţiu şi Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul naţional de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naţionala de juniori, cazat la Hotelul Internaţional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Piţurcă”, a spus Mariana Pffeifer.