• Home
  • Showbiz
  • Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurenţiu Reghecampf! «S-a speriat că nu mai ascundem mizeria vieții sale sub preș»

Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurenţiu Reghecampf! «S-a speriat că nu mai ascundem mizeria vieții sale sub preș»

Peste despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf n-avea cum să se aștearnă patina uitării pentru că fiecare dintre cele două părți implicate face totul ca ea să revină în centrul atenției.

Vizibil deranjată de pictorialul în care viitorul său fost soț apare de actuala sa amantă, Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghcampf că minte și susține că a depus două plângeri penale pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

”Domnia sa a introdus acţiune doar de divorţ, însă fără partaj. Probabil foarte speriat de faptul că mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub preş.

Viaţa privată presupune evitarea apariţiilor la evenimente mondene sau pictorial cu actuala amantă, acuzată de destrămarea unei familii fericite unde doar domnul Reghecampf mima se pare această fericire de mulți ani şi îndura prezenţa familiei pentru a-şi pune la cale planul diabolic alături de ultima amantă! 

Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei PRODAN Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, a transmis Anamaria Prodan, pe Instagram. 

”Tatal, bărbatul şi omul Reghecampf ţipă în gura mare că i se pun piedici de către subsemnata, că nu își poate vedea copilul, el neștiind nici măcar pe unde sunt copiii lui! Habar nu are ! Comportamentul omului expus public Laurenţiu Reghecampf este într-o cădere deplorabilă. Acest specimen pe care îl vedem astăzi nu are legătură cu soţul şi tatăl Laurenţiu Reghecampf”, mai spune Anamaria Prodan.