• Home
  • Showbiz
  • Anamaria Prodan, lovitura finală: Corina, iubita lui Reghecampf, este însărcinată în 3 luni!

Anamaria Prodan, lovitura finală: Corina, iubita lui Reghecampf, este însărcinată în 3 luni!

Deși Anamaria Prodan a încercat să ascundă situația în care se găsește căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf, intens dezbătută de tabloide de ceva vreme, separarea și divorțul acestui cuplu pare să fie o certitudine.

În ciuda încercărilor disperate ale Anamariei Prodan de a-și salva căsnicia, un lucru a devenit cert: Laurențiu Reghecampf deja a sărit într-o altă relație, alături de Corina Bilcon, o tânără din Deva.

Relația este una cât se poate de serioasă, Reghecampf este decis să meargă mai departe prin viață alături de superba brunetă cu care deja locuiește în acest moment.

De altfel, Reghe, conform informațiilor obținute de FANATIK, se gândește tot mai apăsat la nuntă, iar în ceea ce o privește pe fosta soție, Anamaria Prodan, a anunțat-o sec că nu mai este loc de nicio împăcare și abia așteaptă să semneze actele de divorț.

Laurențiu Reghecampf și Corina se afișează deja împreună, nu mai ascund faptul că s-ar iubi și formează un cuplu, iar Reghe pare să fie mai fericit ca niciodată alături de tânăra care s-a mutat în casa lui, la Craiova.

Iar elementul care năruiește toate speranțele de împăcare ale Anamariei Prodan este acela că… Laurențiu Reghecampf se pregătește să devină din nou tată, alături de noua sa iubită. Pentru a treia oară!

Corina Bilcon este însărcinată în trei luni, iar cei doi au primit vestea cu mare bucurie. Dacă până acum Reghe a fost tată de băieți, Luca și Laurențiu jr, de această dată el va deveni tată de fată. Conform primelor ecografii, Corina ar putea avea o fetiță.

Din informațiile obținute de FANATIK de la apropiați ai cuplului, Laurențiu și Corina sunt deciși, cât de curând, să își unească destinele printr-o nuntă fastuoasă.

Iar lucrurile par să fie aranjate și în această direcție, Reghe și Corina dorindu-și să le fie naș chiar patronul CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc, dar și un afacerist foarte discret și de bun simț.

Anamaria Prodan: ”Vreau să adopt un copil”
Anamaria Prodan, se pare, a aflat și ea că rivala sa în dragoste este însărcinată! A fost lovitura finală pentru mariajul ei cu Reghe.

Chiar dacă încearcă să pareze, participă la evenimente, se forțează să fie activă public, Prodanca este pur și simplu devastată! Absolut omenește, după o relație lungă, de succes, ce părea să nu se termine niciodată…

De curând, parcă reacționând la șocul că Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tată (dar nu cu ea!), Prodanca anunța că dorește să fie din nou mamă. 

Pe canalul de YouTube ”Fiță cu Adiță”, ea declara că se gândește tot mai intens să adopte un copil! O reacție ce spune totul despre furtuna din sufletul fostului impresar…

Anamaria Prodan: ”Ce sarcină, cine e Corina?”
Contactată să comenteze informația, Anamaria Prodan a continuat să facă pe neștiutoarea… .

“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm?

Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta”, a spus Anamaria Prodan, potrivit sursei citate mai sus.