• Home
  • Showbiz
  • Anamaria Prodan, reacție după pozele lui Reghe cu amanta însărcinată. «În viața alegerile ieftine te costă scump»

Anamaria Prodan, reacție după pozele lui Reghe cu amanta însărcinată. «În viața alegerile ieftine te costă scump»

Deși s-ar găsi multe alte lucruri mult mai interesante, atenția românilor pare să fie captivată de despărțirea unui cuplu care nu prea are cu ce să se laude că s-a făcut remarcat în afara unei toalete extravagante, de multe ori de foarte prost gust…

După ce divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai e doar o bârfă, ci a devenit chiar o certitudine, media pune paie pe foc publicând imagini ale lui Reghe alături de noua sa iubită, Corina Caciuc, cunoscută și ca Bilcon.

Spynews.ro a publicat primele poze ale cuplului Reghecampf-Corina Caciuc, în care cei doi se sărută de mama focului. Mai mult, amanta antrenorului le-a arătat și burtica de gravidă paparazzi-lor Cancan.

Anamaria Prodan a lăsat amabilitățile la o parte și a postat un mesaj care anunță că între ea și încă soțul ei, fostul ei ”soare”, Laurențiu Reghecampf, e pe cale să se declanșeze și scandalul aferent divorțului!

Anamaria Prodan: "Luni am să postez declarația oficială a familiei mele"
Odată ieșite la iveală dovezile amantlâcului, Anamaria Prodan a explodat și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, care prefigurează că impresara îi va acorda, în sfârșit, divorțul soțului!

”Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecampf!”, a notat Anamaria Prodan, pe rețelele de socializare.

Impresara a încărcat o imagine edificatoare cu un mesaj de la un fan: “Fiți tare și dacă aveți nevoie să vorbiți cu cineva, sunt aici. Vă sunt veșnic recunoscătoare”.

Anamaria Prodan a punctat scurt, dar amenințător: ”În viață, alegerile ieftine te costă” scump.

Vrea să-l lase falit! Pune cei mai tari avocați pe Reghecampf!
Chiar dacă în media a susținut că nu va divorța, Anamaria Prodan şi-a pregătit cu atenție următorii pași. 

Cum averea pe care o are de împărţit cu Laurențiu Reghecampf este de aproape 100 de milioane de euro, Anamaria Prodan și angajat ca avocat pe  Don Schiller, cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan, în divorţul de Michael Jordan, legendarul star din NBA.