• Home
  • Showbiz
  • Andra, despre momentele grele din cariera ei. «Mi-au furat pantofii! Nu găseam ce să mâncăm»

Andra, despre momentele grele din cariera ei. «Mi-au furat pantofii! Nu găseam ce să mâncăm»

Este mereu cu zâmbetul pe buze, mereu pregătită să îi încurajeze pe artiștii la început de drum, dar puțini știu că și Andra a trecut prin momente grele în cariera ei, drumul spre celebritate nu a fost deloc usor.

Andra a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, într-un interviu cu Mihai Morar, la podcastul prezentatorului, ”Fain & Simplu”.

Andra a explicat că acasă, simpaticii ei copii, Eva și David, nu au fost învățați că mama lor este vedetă, ci că este cântăreață, că acesta este jobul ei, pe care îl face cu pasiune.

La un moment dat, în timpul discuției, telefonul cântăreței a sunat, iar pe linia cealaltă era chiar tatăl ei, care a acceptat să răspundă și el câtorva întrebări.

Mihai Morar nu a ratat momentul și l-a întrebat care a fost cea mai dificilă situație prin care își amintește că a trecut fiica sa.

”Au fost mai multe momente grele”, a spus tatăl Andrei.

”Momente de care eu nu știu așa multe, că mereu ai încercat să mă menajezi”, a completat jurata de la Românii au talent.

”Da, copilul meu știa că trebuie să cânte, să își facă treaba și lucrurile să iasă bine. Au fost mai multe momente grele…unul, când am mers prima oară la Costi (Costi Ioniță – N.R.) să înregistrăm și am dormit la cineva acasă și era un frig cumplit în cameră.

Andra trebuia să cânte a doua zi, nu am vrut să răcească așa că l-am sunat pe Costi și ne-am mutat în toiul nopții, ca să mergem undeva unde era mai cald”, a povestit tatăl Andrei.

Cu toate că nu și-a amintit despre acest episod, cu încăprerea înghețată din Constanța, Andra a rememorat un alt incident, atunci când, în timpul unei călătorii cu trenul, cineva i-a furat pantofii de scenă.

”Țin minte când am fost cu trenul, veneam spre București, și mi-au furat pantofii din tren. Noroc că mai avea o pereche de rezervă. Acum nu mai e la fel, dar înainte, cum erau magazinele alea din gară…nu avea de unde să îți cumperi nici măcar un sendviș ca lumea și ajungeam să mănânc acei biscuiți din pâine uscată.

Mâncam din ăia până ni se făcea rău, că doar din aia găseam. Aia era mancarea noastră, mai schimbam aroma. Noi acum rădem de lucrurile astea, dar atunci, din dorința de a reuși, treceam peste momentele astea mai grele”, a povestit Andra.