• Home
  • Showbiz
  • Andreea Berecleanu, despre urmările divorțului de Andrei Zaharescu. «Actualul meu soț nu și-a atribuit niciodată rolul de tată!»

Andreea Berecleanu, despre urmările divorțului de Andrei Zaharescu. «Actualul meu soț nu și-a atribuit niciodată rolul de tată!»

Invitată la podcastul de pe YouTube al lui Damian Drăghici, Andreea Berecleanu a vorbit despre urmările divorțului său de Andrei Zaharescu.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au fost căsătoriți timp de 15 ani, însă, în 2013, cei doi au hotărât să se separe, proces care s-a derulat cu discreție. 

”Am renunțat atunci la sistemul de învățământ de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat în cel britanic, la doi ani de la divorț.

La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun.

Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

”Copiii sunt prelungirea noastră în univers”

Andreea Berecleanu spune că deși și tații văd multe lucuri, mamele sunt cele care au o legătură specială cu copiii și astfel sunt capabile să vadă anumite lucruri.

”Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, așa se spune.

Eva are aproape 20 de ani, Petru aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede.”, a mai adăugat Berecleanu.

Andreea Berecleanu are tăria de a admite că a mai greșit în rolul de mamă și că are tot timpul ceva de învățat de la copiii săi.

”Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită.

Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei.”, a mai spus Andreea Berecleanu.