• Home
  • Showbiz
  • Andreea Marin, evaluări ale celor trei căsnicii: «A treia căsătorie? S-o uităm»

Andreea Marin, evaluări ale celor trei căsnicii: «A treia căsătorie? S-o uităm»

Andreea Marin a trecut în revistă, fără nicio reținere,  cele trei căsnicii ale sale, evaluând și caracterizându-și foștii soți: Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk.

Andreea Marin, despre Cristian Gheorghiță

Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima dată în 1995, atunci când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, dar pentru că ”nu a fost să fie”, divorțul a venit la doar trei ani după ce și-au jurat iubire veșnică.

”Pentru primul soț (Cristian Gheorghiță – N.R.) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu.

Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut. Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor.

Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine. Azi sunt un om matur.

Poate că în trecut, tocmai din această lipsă de maturitate și din cauza faptului că am muncit foarte mult și m-am dedicat foarte mult carierei… poate nu am fost nici eu destul de pregătită pentru o relație de lungă durată”, a  dezvăluit Andreea Marin în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Andreea Marin, despre Ștefan Bănică

Andreea Marin şi Şte­fan Bănică s-au îndrăgostit unul de altul în 2005. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Au împreună o fetiță, pe Violeta, acum în vârstă de 13 ani. 

”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!.

Pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mai spus Andreea Marin în aceeași emisiune.

Andreea Marin despre Tuncay Ozturk

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti. Este cea de-a treia căsnicie a Zânei, una despre care nu are deloc cuvinte de laudă.

”A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Ștefan Bănică Jr – N.R.).

Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a mai declarat Andreea Marin.