• Home
  • Showbiz
  • Andreea Marin, moment de sinceritate despre iubirile din trecut: «Oare ce oi fi văzut la el?»

Andreea Marin, moment de sinceritate despre iubirile din trecut: «Oare ce oi fi văzut la el?»

Andreea Marin trece printr-un moment de sinceritate extremă…

Într-un interviu la Canal 33, Andreea Marin a spus că s-a întâlnit cu situații în care să se revadă cu o persoană de care a fost îndrăgostită în adolescență și să nu înțeleagă ce anume a atras-o atunci la acel om. 

“Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri: «Oare ce oi fi văzut la el?!». Întrebarea se poate și reciproc: «Oare ce o fi văzut el la mine?!».

Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în alta. În fond, ce rămâne e omenia dintre noi și calitățile certe pe care le avem, faptele noastre. Eu sunt omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe”, a povestit Andreea Marin, la Canal 33.

Marim a explicat și cum se derulează procesul devenirii unei femei mature, trecând prin experiențe din care învață și că deși a trăit momente ce au lăsat răni, a ales să facă tot posibilul să învețe din ele și să devină de fiecare dată un om mai bun, mai frumos.

“Până nu te lovești de greutăți e greu. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, o maturizează. Nu e un moment al vieții. Devenim mai calde, mai atente, mai înțelepte.

Am avut momente care au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva și să merg mai departe. Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă apar ridurile”, a mai spus Andreea Marin.