• Home
  • Showbiz
  • Băiatul Marinei Almășan s-a mutat cu iubita lui în Dubai: Au salarii mari, de ne îngroapă

Băiatul Marinei Almășan s-a mutat cu iubita lui în Dubai: Au salarii mari, de ne îngroapă

Victoraș Socaciu, fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu, s-a mutat pentru o perioadă în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, alături de iubita lui. 

2.000 de euro este chiria lunară pe care o va plăti lunar Victoraș Socaciu pentru apartamentul în care locuiește cu chirie alături de partenera lui. Marina Almășan spune că el și iubita își permit, că lucrează ca IT-iști și își permit deoarece au salarii mari.

”A plecat aseară, eram în filmări. Oricum nu-l puteam duce la aeroport, cu piciorul meu, încă mai port cizma minune, mai am o săptămână în care trebuie să stau imobilizată, apoi dau orteza jos.

A ajuns la miezul nopții, m-a sunat imediat de acolo, mi-a arătat cum se vede Dubaiul, din blocul lor de 13 etaje, mi-a prezentat locuința lor.

Momentan plătesc 2.000 de euro pentru un apartament provizoriu cu două camere, dar vor unul cu trei, dar pentru doi IT-iști nu e o tragedie, nu se simte ca la noi. Ei își schimbă joburile precum cămășile”, a declarat Marina Almășan.

”Cu o seară înainte, am ieșit cu ei la restaurant. Victor a ales s-și petreaca ultima ”seară românească” în compania celor mai apropiați oameni ai săi. Când l-am îmbrățișat, am avut puțin sufletul strâns, așa ca un ghem. Dar știu că e pe mâini bune.

Nu cred că vor rămâne acolo definitiv. Au fost în vacanță, le-a plăcut foarte mult și au zis să încerce. Ale tinereții curiozități, nu ai ce să le faci, le experimentezi”, a mai spus Almășan.

În urmă cu câteva săptămâni, Marina Almășan a dezvăluit, cu mândrie, unde lucrează băiatul ei, dar și ce salariu mare are.

”În prezent, lucrează online, la Revolut. E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoi sunt IT-iști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă.

Victor are de cinci ori salariul mai mare ca al meu. E și foarte bun pe ce face. Nu cred că-l voi mai vedea prea mult în România”, spunea Almășan, înainte să se despartă de băiatul ei.

În afară de Victoraș, din mariajul cu Victor Socaciu, prezentatoarea are și o fiică, pe Marina, din relația cu Dan Liviu Ungureanu. Ea e la studii în Franța.