• Home
  • Showbiz
  • Balenciaga vă invită să dați sute de euro pe un prosop pe post de fustă

Balenciaga vă invită să dați sute de euro pe un prosop pe post de fustă

Balenciaga vă invită să dați sute de euro pe un prosop pe post de fustă

Balenciaga este un brand de lux care în ultimii ani s-a făcut remarcat prin tot soiul de creații extrem de controversate, probabil pași într-o campanie de imagine menită să atragă atenția și să pună compania pe buzele tuturor.

Balenciaga a lansat pantofii sport de 1.850 de dolari, care par murdari și rupți și geanta care arată ca un sac de gunoi și are prețul de 1.800 de dolari.

Creatorul acestor produsele de lux prin brand-ul pare că-și bate joc de amatorii de extravaganță este designerul Demna Gvasalia este

Surpriza din colecția de primăvară 2024 pregătită de Demna Gvasalia este un prosop de baie pe post de fustă, cu prețul de 925 de dolari, adică în jur de 900 de euro, relatează Insider.

Fusta are doar acest nume pentru că este doar un prosop din bumbac înfășurat în jurul taliei, dar care are brodat logo-ul Balenciaga.

Amazon a lansat un produs similar, care costă doar 21,99 de dolari, numai că acest articol pare mai util, pentru că are și un buzunar frontal.

Demna Gvasalia, designer georgian în vârstă de 42 de ani, declara într-un interviu pentru New York Times că nu-i place luxul, pentru că este o modalitate prin care oamenii vor să arate că sunt bogați.

Poate ăsta e și motivul pentru care nu se poate abține să nu facă articole de lux din ce în ce mai ridicole, la prețuri exorbitante, menite să stoarcă bani de cei obsedați de branduri.