• Home
  • Showbiz
  • Chefi la cuțite. Un bucătar renumit comentează profesionalismul lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu: ”O mare rușine. Niște amatori!”

Chefi la cuțite. Un bucătar renumit comentează profesionalismul lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu: ”O mare rușine. Niște amatori!”

Un bucătar renumit comentează profesionalismul lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu: ”O mare rușine. Niște amatori!”

Plecarea neașteptată a celor trei jurați din cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite” continuă să atragă numeroase comentarii în spațiul public.

Loredan Gargalac, unul dintre cei mai cunoscuți chefi români, care lucrează de ani buni în Marea Britanie, i-a atacat dur pe cei trei bucătari :Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Loredan Gargalac, stabilit de 23 de ani în Anglia,este de părere că producătorii emisiunii ar trebui să aducă în platou bucătari cu adevărat profesioniști, pentru că nu e normal, cum s-a întâmplat, ca unii dintre concurenți să fie mai buni decât jurații de la ”Chefi la cuțite”.

”Emisiunea nu a pierdut nimic prin plecarea celor trei jurați. Dimpotrivă, are doar de câștigat! Sper ca cel care se ocupă de emisiunea asta să aleagă în sfârșit niște profesioniști, nu doar amatori.

Cei trei, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, sunt cunoscuți fiindcă au apărut mai tot timpul la televizor, dar asta nu înseamnă automat că sunt și cei mai buni, că sunt niște profesioniști.

Nu ai cum să fii mai slab pregătit decât competitorul. Am auzit că au fost acolo, de-a lungul timpului, oameni mai bine pregătiți profesional ca cei trei jurați.

E o mare rușine să te apuci să filetezi un somon în fața competitorilor și tu nu știi pentru tine cum se face asta. Îl măcelărești și apoi schimbi subiectul.

Asta e problema în România: lumea nu știe să facă diferența între amatori și profesioniști. Indiferent ce juriu va veni, acela trebuie să fie mult peste capacitățile profesionale ale competitorilor. Altfel, nu se va respecta principiul care spune că cel care mă jurizează trebuie să știe mai bine decât mine, concurent, ce este de făcut!”.”, și-a exprimat părerea Loredan Gargalac, potrivit Cancan.ro.