Una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste s-a destrămat

13 Mar 2021 | scris de Ioana Sorescu

Media spaniolă a anunţat, săptămâna aceasta, despărţirea unuia dintre cele mai admirate cupluri, cel format din fostul portar Iker Casillas şi jurnalista Sara Carbonero.

Una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste s-a destrămat

Conform publicaţiei Lecturas, Casillas și Carbonero au pus capăt relaţiei după 11 ani şi locuiesc de mai mult timp la adresa diferite. 

Idila dintre Iker şi Sara a început în 2010, iar modul în care a fost oficializată a făcut atunci deliciul întregului mapamond.

În euforia câştigării Campionatuui Mondial din Africa de Sud, la interviurile de după marea finală, Iker a sărutat-o pe  Sara în faţa camerelor de luat vederi, iar gestul a încântat milioane de romantici din toată lumea.

Dar, iată că, la 11 ani distanţă de acel moment, timp în care cei doi au devenit părinţii a doi copii, Martin şi Lucas, de 7 şi 4 ani, şi au trecut prin momente teribile, cei doi au luat decizia să se despartă.

În 2019, Casillas a suferit un infarct, care i-a grăbit retragerea din activitate, pentru ca, la doar câteva săptămâni distanţă, Sara să fie diagnosticată cu cancer ovarian, fiind operată.

Presa spaniolă a speculat că probleme medicale ale jurnalistei au recidivat, ea fiind supusă, la începutul lunii februarie, unei noi intervenţii chirurgicale.