• Home
  • Showbiz
  • Cât de bine câștigă Mircea Bravo. ”Ai mei erau disperați la început, mama plângea că o fac de râs“

Cât de bine câștigă Mircea Bravo. ”Ai mei erau disperați la început, mama plângea că o fac de râs“

Cât de bine câștigă Mircea Bravo ”Ai mei erau disperați la început, mama plângea că o fac de râs“

Unele dintre vedetele vremii se fac remarcate doar prin scandalurile în care sunt implicate, uneori chiar voluntar, pentru beneficii de imagine, care, chit că-i negativă, face lumea să vorbească despre ele…

Spre deosebire de cei menționați mai sus, se poate spune că popularul vlogger Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, își vede conștincios de proiecteile sale, iar lucrurile merg bine, fiind recompensat cu câștiguri serioase.

În vârstă de 30 de ani, locuind acum în Cluj-Napoca, Mircea Bravo a urmat cursurile Facultăţii de Drept, dar a renunţat la o carieră în avocatură pentru a se dedica pasiunii care l-a făcut nu numai cunoscut în România, ci și bogat. Iar în curând se vor împlini 10 ani de când a intrat în spațiul public cu clipurile sale video.

”Am început acest proiect într-o zi de 16 octombrie, în 2014, eram convins încă de atunci că voi reuşi. Într-o primă fază, timp de un an, am fost ceva mai agresiv, am mers pe farse pentru a deveni cunoscut.

Am apelat la fel de fel de scene care au provocat discuţii vii în mediul online: am intrat într-un mall îmbrăcat în scutece, am făcut farse cu poliţişti, preoţi sau taximetrişti.

Într-o zi am fost şi bătut de un om căruia i-am făcut o farsă. În timp am ajuns să fiu cunoscut de poliţiştii din toată ţara, pentru că au fost anunţaţi să nu cadă în plasa mea”, a spus Mircea Bravo.

În schimb, părinţii săi – care au rămas în Beclean, unde au o firmă în construcții – au trecut printr-o perioadă grea.

”Ai mei erau disperaţi, ei erau convinşi că voi deveni avocat, că voi fi o persoană sobră, dar s-a întâmplat cu totul altfel. Tot pe atunci, tata mi-a povestit că mama plângea fiindcă o făceam de ruşine şi că nici nu mai putea să iasă din casă de jenă.

Culmea e că acum, după ce am renunţat la farse şi am abordat alt stil de comedie, amândoi sunt mândri de mine. Au înţeles şi ei că asta îmi doresc să fac şi au văzut că în felul ăsta m-am realizat şi pe plan financiar. Şi chiar au început să-mi aprecieze materialele”,  povestește Mircea Bravo.

Mircea Bravo a construit unele dintre cele mai puternice comunități din mediul online: 3,4 milioane de fani pe Facebook, 1,1 milioane de abonați pe YouTube și 568.000 de urmăritori pe Instagram.

Ca orice ardelean, nu îi place să vorbească despre bani, deși admite că are câștiguri bune. Pentru asta, însă, muncește, iar alături de el e o întreagă echipă.

Și chiar dacă Mircea Bravo nu vorbește despre despre bani, site-ul termene.ro o face, aratând că el a câștigat bani frumoși prin firmele sale. În total, firmele lui Mircea Popa au adunat până la finele anului trecut peste 10 milioane de lei profit – mai exact 10.412.275 lei.