• Home
  • Showbiz
  • Cătălin Bordea, prima reacție după ce a văzut imaginile în care fosta soție se săruta cu Spike, cavaler de onoare la nunta lor

Cătălin Bordea, prima reacție după ce a văzut imaginile în care fosta soție se săruta cu Spike, cavaler de onoare la nunta lor

Cătălin Bordea, reacție după ce a văzut imaginile în care fosta soție se săruta cu Spike, cavaler de onoare la nunta lor

Cătălin Bordea a avut prima reacție publică după ce a văzut imaginile în care fosta lui soție, Livia, se sărută cu Spike, prietenul care i-a fost cavaler de onoare la nuntă.

Cătălin Bordea și Livia au divorțat în luna iulie, după o căsnicie ce a durat mai bine de un deceniu. Zvonuri despre o posibilă despărțire a lor au apărut imediat după ce comediantul s-a întors de la ”America Express”, show-ul tv pe care  l-a câștigat alături de Nelu Cortea. Deși a negat pentru multă vreme că ar exista probleme între ei, în cele din urmă cuplul și-a anunțat divorțul.

Mai mult, zilele trecute, Cătălin Bordea a fost surprins de media tabloidă alături de o brunetă despre care se speculează că ar fi iubita lui.

La scurt timp a sosit și replica din partea fostei soții, care fost surprinsă sărutându-se cu Spike, prietenul lui Cătălin, cel care i-a fost și cavaler de onoare la nuntă.

”Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.

”Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a mai comentat Cătălin Bordea, la Antena Stars.

Deși Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea nu a avut nicio reacție, Spike a vorbit despre asta. Cei doi au fost fotografiați mergând pe stradă, apoi au urcat în mașină, unde s-au sărutat.

”Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am COVID, trebuie să închid”, a zis el pentru Cancan.

În prezent, fosta soție a lui Cătălin Bordea, lucrează ca PR pentru mai mulți artiști, printre care și Spike.