• Home
  • Showbiz
  • Ce a mâncat Cătălin Scărlătescu de a slăbit 50 de kilograme?

Ce a mâncat Cătălin Scărlătescu de a slăbit 50 de kilograme?

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit, mulțumită unei diete drastice, să scape de 50 de kilograme.

A avut nenumărate probleme de sănătate, ceea ce nu este de mirare, întrucât acul cântarului indica 120 de kilograme, în urmă cu trei ani. Ca atare, juratul de la Chef la cuțite a hotărât să facă o schimbare radicală în stilul său de viață. 

Bucătarul și-a anunțat fanii și să apeleze la un specialist în nutriție, mai ales că o dietă severă ca aceasta poate dăuna serios organismului.

”Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete. Așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

De asemenea, bucătarul a mai mărturisit că a renunțat la carne, alcool, dulciuri și tutun, produse ce fac cel mai mult rău organismului, dar și siluetei.

Și pâinea a fost cu totul eliminată din alimentația juratului de la Antena 1. Astfel, dieta lui s-a bazat foarte mult e legume și fructe proaspete, gătite și pregătite în moduri diferite.

”Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei. Nu contează ordinea sau cantitatea. Însă nu ai voie să mănânci nimic altceva.

Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare. Iar fructele se consumă proaspete”, a mai spus celebrul bucătar. 

”Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…)

Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a mai spus Scărlătescu.