• Home
  • Showbiz
  • Ce au făcut pentru ultima oară Lidia Buble și sora ei, înainte de plecarea la «Asia Express»

Ce au făcut pentru ultima oară Lidia Buble și sora ei, înainte de plecarea la «Asia Express»

După un an de pauză, fix în momentele astea, probele «Asia Express», sezonul 4, au început să-și chinuie participanții.

Cu o expertiză ceva mai bogată, după ce-au urmărit experiențele echipelor precedente, concurenții cam știu la ce să se aștepte și tocmai de-aia și-au pus la punct strategii și și-au îndeplinit din poftele la care vor fi nevoiți să renunțe pe parcursul aventurii. 

Lidia Buble și sora ei, Estera, formează una dintre echipe, și-și spun ”Buble Double Trouble”. Cele două au acordat un interviu, în care au dezvăluit ce au făcut înainte de plecarea în competiție.

”Suntem foarte emoționate. Eu deja pe drum încoace am început să tremur din toate încheieturile. Sunt foarte bucuroase că ne-am mărit echipa.

Suntem trei acum: nașa, finuța și Esti, de fapt, suntem patru, pentru că avem și managerul de sus cu noi (Dumnezeu – N.R.). Ieri am petrecut toată ziua în salon.

Ne-am tăiat unghiuțele, pentru că nu erau adecvate pentru acest concurs, ne-am vopsit. Am mâncat pentru ultima dată tot ce am vrut noi: paste, cărniță, pește, clătite, ecler, ciocolată.

Trebuie să recunosc că am mai scăpat una alta pe ici, pe colo, pentru că sunt o gurmandă și mă tot gândesc cum o să rezist eu acolo fără plăcerile mele nevinovate”, a spus Lidia Buble pentru Antena Stars.

”Vom fi foarte unite și cred că asta o să fie o super provocare pentru noi și o să ne apropie mult mai tare ca până acum”, a spus Estera, sora Lidiei Buble.

”Da, doar că noi avem avantajul de a ne cunoaște foarte bine una pe cealaltă. Când ea e nervoasă eu tac și ea nu cred că o să mă prindă prea nervoasă, dar vedem până la proba contrarie. Avem noroc că suntem surori și între surori certurile stau altfel.

Noi ne înțelegem din priviri. Ăsta e motivul pentru care am și ales ca dintre cei 10 frați pe care Dumnezeu mi i-a dat în viața mea și mă simt cea mai binecuvânantă să o aleg pe Estera, pentru că eu cred că noi două facem cea mai bună echipă”, a mai adăugat Lidia.