• Home
  • Showbiz
  • Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri: Mi-a zis să fac orice pentru bani

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri: Mi-a zis să fac orice pentru bani

Charlotte Năstase, una dintre cele patru fiice ale lui Ilie Năstase, a atras recent în atenția publicului după ce și-a deschis un cont pe onlyfans, platforma care găzduiește în mare parte conținut explicit destinat adulților.

În vârstă de 32 de ani, Charlotte Năstase spune că a decis să facă acest pas pentru a depăși dificultățile financiare.

Contra unui abonament lunar de 17 dolari, subscriberii pot vedea poze explicite cu fata lui Ilie Năstase. Charlotte a spus că cei mai mulți dintre admiratorii ei sunt din SUA și România.

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, a spus Charlotte pentru Ziare.com.

Charlotte spune că relația cu tatăl ei a fost extrem de dificilă, una presărată cu multe certuri.

“Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”.

Nici în familia din Statele Unite Charlotte nu a găsit foarte mult sprijin, ea afirmând că mama și fratele ei se confruntă cu probleme grave, pe care nu a dorit să le facă publice.

Fiica lui Ilie Năstase, care a locuit patru ani în România în copilărie, susține că singurele persoane care au susținut-o de-a lungul timpului au fost Francoise, dădaca ei, și Amalia, fosta soție a lui Ilie.

“Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”. Tatăl ei nu i-a mai răspuns la telefon în ultima perioadă.