• Home
  • Showbiz
  • Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, dați în judecată de Antena 1. Suma pe care foștii jurații ”Chefi la cuțite” ar trebui s-o plăteasca postului TV

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, dați în judecată de Antena 1. Suma pe care foștii jurații ”Chefi la cuțite” ar trebui s-o plăteasca postului TV

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, dați în judecată de Antena 1. Suma pe foștii jurații ”Chefi la cuțite” ar trebui s-o plăteasca postului TV

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au anunțat cu doar o lună înainte de începerea filmărilor la un nou sezon, al treisprezecelea, din ”Chefi la cuțite”, că încheie colaborarea cu Antena 1, motivând decizia printr-o stare de oboseală cronică.

Filmările  pentru emisiune s-au amânat pe termen nelimitat, până la găsirea altor jurați care să-i înlocuiască pe cei trei, și, din acest motiv, trustul Antena Group ar putea pierde sume importante de bani.

Potrivit unor surse citate de Cancan, Antena 1 nu are de gând să accepte dezertarea celor trei jurați cu una, cu două și îi va acționa în instanță. Iar suma cerută cu titlul de despăgubire nu este deloc una neînsemnată.

”Emisiunea are publicitate de milioane de euro. Dacă show-ul nu este filmat și apoi difuzat la timp, banii se vor pierde, publicitarii se vor retrage.

Emisiunea a fost deja amânată, deși acolo lucrează o echipă uriașă de oameni. După schimbarea juraților și, cel mai probabil, și a conceptului emisiunii, toate contractele se vor rediscuta.

Prejudiciile aduse sunt uriașe, este un pas corect și firesc ca trustul Intact să-i dea în judecată pe cei trei bucătari.

Clauzele sunt foarte clare și foarte bine stipulate, nu există loc de interpretare a legii. Clauzele contractuale se învârt cam în jurul aceleiași sume pentru vedetele de calibru ale Antenei 1: un milion de euro. Deci, cel mai probabil, la atât se vor ridica cererile de despăgubire și pentru fiecare dintre cei trei chefi.

Mai există posibilitatea ca avocații ambelor părți să se înțeleagă pe cale amiabilă, însă este greu de crezut că mai există o altă cale, ținând cont de nivelul la care s-a ajuns”, au declarat sursele citate.