• Home
  • Showbiz
  • Adevăratul motiv din spatele plecării lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la ”Chefi la cuțite”

Adevăratul motiv din spatele plecării lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la ”Chefi la cuțite”

Adevăratul motiv din spatele plecării lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la ”Chefi la cuțite”

La numai câteva zile după ce Antena 1 a anunțat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din distribuția viitorului sezon al emisiunii “Chefi la Cuțite”, în media se vehiculează informația că cei trei  ar fi avut întâlniri în secret cu Pro TV, televiziune la care s-au și lansat, de altfe, unde ar urma să fie protagoniștii unui nou show culinar.

Potrivit Cancan, adevăratele motive care ar fi stat în spatele deciziei celor trei chefi de a refuza participarea la înregistrările unui sezon ”Chefi la cuțite”, sunt acelea că ei ar urma să revină la postul de televiziune care i-a consacrat, Pro TV.

Informația despre faptul că cei trei protagoniști ai show-ului ar putea sări în barca concurenței apare la numai câteva luni după ce sursa citată anunța faptul că Mona Segall – producător al mai multor emisiuni la Antena 1 – este intens curtată de postul din Pache Protopopescu unde ar urma să revină în primăvara anului viitor.

”Nimeni nu pleacă atunci când se află în vârful muntelui, mai ales că ei au un contract extrem de strict, cu clauze contractuale uriașe. Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu PRO TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi “În barcă”, chiar echipa care a plecat în 2014 de la Pro pentru a merge la Antene. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Dăcă în urmă cu 9 ani, ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1. Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor.

Poate că întreaga poveste pare o trădare la adresa Monei Segall, dar fiecare întâmplare are două sau mai multe povești. Până acum s-a spus numai una. Nimeni nu a trădat pe nimeni, până la urmă este vorba despre un business”, au mărturisit surse apropiate subiectului.