• Home
  • Showbiz
  • Chefi la cuţite. Profesoara de engleză care s-a căsătorit cu elevul său

Chefi la cuţite. Profesoara de engleză care s-a căsătorit cu elevul său

Selecția celor care vor să demonstreze abilitățile lor gastronomice la Chefi la cuțite, e o poveste continuă, prin prisma celor prezentate de candidați.

Bunăoară, cea a Ancă Fati, o profesoară de engleză în vârstă de 40 de ani din Baia Mare, care i-a uimit pe chefi când le-a povestit că s-a căsătorit cu elevul său.

Concurenta le-a adus chefilor câte un tablou pictat de ea și de fiul său şi le-a relatat povestea familiei sale, și cum s-a îndrăgostit de soțul său pe vremea în care îi era elev.

”Ne-am cunoscut la liceu. Eu eram teacher și el era elev, dar nu a fost elevul meu. Am soț tânăr și frumos. E cu cinci ani mai mic decât mine, el atunci termina liceul când eu eram profesoară.

Mi-am cunoscut soțul printr-o întâmplare. O prietenă m-a rugat să îi țin locul la clasă. El era unul dintre cei mai rebeli. Când a intrat în clasă vorbind la telefon l-am poftit afară.

Apoi a revenit și și-a cerut scuze și am făcut meditații pentru Bac (…). Suntem căsătoriți de 14 ani și avem un băiețel de 12 ani”, a povestit Anca Fati.