• Home
  • Showbiz
  • Cine și cum este bărbatul ideal pentru Dana Budeanu

Cine și cum este bărbatul ideal pentru Dana Budeanu

Ambianța creată în timpul interviului pe care Dana Budeanu i l-a oferit lui Damian Drăghici a creat o breșă în sistemul său de apărare, cel care o face să nu fi intrat până acum detalii prea multe despre cum gândește…

Dana Budeanu a vorbit despre iubire, despre ce o impresionează până la lacrimi, dar și despre părinții săi.

Deci, pregătiți-vă să aflați ce înseamnă pentru Dana Budeanu ”bărbatul ideal” și ce sentiment trebuie să trezească în ea pentru a fi ”acel bărbat”.

”Chimia de minte este foarte importantă”

”Eu cred că există o singură iubire imensă și atât. Pentru toți oamenii. Foarte, foarte rar se întâmplă întâlnirea sufletelor pereche. Nu pentru că nu există, ci pentru că nu suntem atenți. Trecem pe lângă ea pentru că nu ne putem adapta cu ea la mediu.

Bărbatul idel este bărbatul în fața căruia eu tac. Tac din respect, ca să-l respect trebuie însă să fie la același nivel de minte cu mine.

Chimia de minte este foarte importantă. Fără ea, nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Sunt situații dezechilibrate care se reglează prin altele. Bărbatul ideal al Danei este bărbatul care mă face să tac”, a spus Dana Budeanu.

La întrebarea ”ce o face pe Dana Budeanu să plângă”?, ea a recunoscut, așa cum ne așteptam, că plânge foarte rar pentru ea.

”Nici nu-mi mai aduc aminte când am plâns ultima dată petru mine. De foarte multe ori plâng pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor, faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze de dimineața până noaptea, să-i ajute și să-i sprijine și să-i ocrotească. Este cel mai mare păcat al lumii în care trăim, faptul că nu ne venerăm bătrânii datorită cărora suntem aici”, a fost răspunsul Danei Budeanu.

Cum era de așteptat, Dana Budeanu își venerează părinții. A recunoscut că sunt foarte diferiți, dar sunt perfecți și se completează perefect unul pe celălalt, tocmai pentru că ei cred în iubirea necondiționată.