Povestea fostei concurente de la Chefi la cuțite care a încercat să-și ia viața de cinci ori

18 Apr 2021 | scris de Ioana Sorescu

Luminița Borcean e fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”. Ea a făcut parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. A luptat pentru marele premiu, dar nu a reușit să îl câștige. Cu toate acestea, nu și-a pierdut plăcerea de a intra în bucătărie, să gătească, de-a prezenta arta gastronomică în farfurie.

Povestea fostei concurente de la Chefi la cuțite care a încercat să-și ia viața de  cinci ori

Luminița Borcean a avut în cele din urmă curajul să își spună public povestea de viață.

A intrat în depresie în urmă cu ani de zile când și-a dat seama că are de crescut trei copii, se temea că nu le va putea oferi tot ce își doresc. Mai mult decât atât, își imagina că micuții ei ar putea să treacă prin necazurile prin care ea și fratele său au trecut în copilărie, 

Iar acestă depresie, a făcut-o creadă că singura soluție a problemelor cu care se confrunta ar fi  fost să își pună capăt vieții.

”Totul a început când am realizat că am trei suflete de crescut. Mi-a fost teamă că nu o să am ce să le ofer. Nu voiam să treacă și ei prin ce am trecut eu, nu voiam să ducă lipsă de nimic, să fie priviți cu alți ochi de alți copii.

Nu voiam să mai trăiesc. Mă gândeam că dacă eu nu mai exist, ei o să fie bine. Nu puteam să mă gândesc la altceva și plângeam din orice, stăteam mai mult tristă. Eram mereu retrasă, nu vedeam scăpare.”, a declarat Luminița Borcean la Antena Stars.

Din fericire, gestul său nu a avut un final nefericit, fiind găsită de fratele, care a chemat medicii, și a fost salvată.

Din păcate, nu a fost singura dată când Luminița Borcean a trecut printr-o asemenea stare, de alte patru ori a încercat să își curme viața.

”Am încercat să renunț la viață. Fratele meu m-a găsit, a anunțat-o pe mama, a chemat salvarea. M-a găsit inconștientă. Am ajuns la spital.

Nu era prima oară când încercam, era a cincea oară și am ajuns la spital, mi s-au făcut spălături. Au vrut să mă interneze la un spital unde sunt cazuri ca ale mele, însă mama mea a semnat că va merge ea cu mine la un psihiatru și asta am și făcut.

Am mers la psihiatru și am făcut tratament, dar mă adormea și nu mai știam de cei mici”, a mai adăugat fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite” în emisiunea ”Showbiz report”.