• Home
  • Showbiz
  • Dana Budeanu: Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bu***e lui Adele?

Dana Budeanu: Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bu***e lui Adele?

Dana Budeanu a comentat pozele pe care prietena ei, Loredana Groza, le postează pe conturile de socializare.

Fără prea multă delicatețe, Budeanu îi recomandă Loredanei să nu mai posteze imagini în care să-și expună corpul, pentru că nu are nevoie de o astfel de promovare, vocea sa fiind mai mult decât suficientă.

 ”Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie… Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bu***e lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele.

Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate b****e, ț***le, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete.

Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana. Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici, prin țară. Nu există show ca al tău.

După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună.

Nu ai nevoie să arăți b****e, ț****e, n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta.

Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e jobul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici ț****e pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a spus Dana Budeanu.