• Home
  • Showbiz
  • Dana Savuică a ajuns de urgență la spital, după ce s-a prăbușit în casă

Dana Savuică a ajuns de urgență la spital, după ce s-a prăbușit în casă

Dana Săvuică a ajuns de urgență la spital după ce, duminică, s-a prăbușit în baie și nu s-a mai putut ridica. Ea a fost ulterior operată de hernie de disc.

Dana Savuică a povestit în direct de pe patul de spital, coșmarul trăit în ultimele zile, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

“Sunt pe calmante! Îmi tremură mâinile! Am amețeli mari! Sufăr de ceva timp de o spondiloză lombară care a dus la o hernie de disc destul de urâtă. Anul acesta mi s-a spus clar că trebuie să mă operez, dar mi-a fost frică.

Sâmbătă am fugit la mare să fac niște aerosoli. Duminică m-am prăbușit acasă, în baie. Eram cu prietenul meu și cu sora mea. Amândoi s-au albit la față.

Urlam de durere, rămăsesem înțepenită! Mă durea coloana, piciorul, nervul sciatic. Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă.

Am chemat o Salvare de la un spital privat. Patru oameni m-au cărat. Doctorul mi-a zis: cum stai de două luni cu așa dureri? Vezi că mâine-poimâine îți paralizează piciorul! Am fost dusă de urgență la operație.

Acum mi-a luat durerea cu mâna! Operația a durat două ore. Mi-a spus doctorul că am avut o hernie foarte urâtă.

Trei săptămâni trebuie să stau cumințică la pat. Într-o lună voi fi pe picioare. Eu sunt femeia taifun!”, a declarat Dana Săvuică, la Pro TV.