• Home
  • Showbiz
  • Dani Oțil, cârcotașilor relației sale cu Răduleasca: «Aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau…»

Dani Oțil, cârcotașilor relației sale cu Răduleasca: «Aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau…»

De Dani Oțil a rămas cumva agățată relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Legătura celor doi a stârnit la vremea respectivă numeroase controverse, mai ales din cauza diferenței de vârstă, între ei fiind 11 ani distanță, aspect bârfit de multe ori în aceas perioadă. 

Invitat în podcast-ul realizat de Mihai Bobonete,  Dani Oțil a vorbit despre perioada aceea, și despre faptul că, în media sau pe la colțuri, mulți colegi comentau diferența de vârstă dintre ei.

Dani Oțil a recunoscut că s-au făcut glume pe această temă, însă le-a dat replica acelora care au comentat de-a lungul timpului, făcând dezvăluiri surprinzătoare.

”Știi ce era fain pe vremea aia? Că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau… mna”, a spus Dani Oțil.

În urmă cu câțiva ani, Oțil publica un mesaj care făcea referire la relația cu Mihaela Rădulescu, în care explica de ce viitoarea lui soție va trebui să îi fie recunoscătoare vedetei.

”Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfârşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost.

Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat.

Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, scria Dani Oțil.