• Home
  • Showbiz
  • Divorț în lumea teatrului! Vlad Zamfirescu și soția sa s-au separat după 21 de ani de căsnicie

Divorț în lumea teatrului! Vlad Zamfirescu și soția sa s-au separat după 21 de ani de căsnicie

Tabloidul Click! susține că actorul și regizorul Vlad Zamfirescu a divorțat în urmă cu câteva luni de soția sa, Mihaela, și și-a făcut bagajele și a plecat de acasă.

Potrivit sursei citate, totul s-a încheiat între Vlad Zamfirescu și fosta sa soție, deși Mihaela a acceptat cu greu divorțul.

Cei doi au pus capăt unei relații care a durat 26 de ani, dintre care 21 au fost căsătoriți. Mihaela Zamfirescu este coregrafă, fiind ancorată și ea în lumea artistică. Ei au împreună doi băieți de 14, respectiv 12 ani.

În urmă cu aproape două săptămâni, Vlad Zamfirescu a acordat un interviu pentru Click!, unde a ocolit subiectul familie, fiind de altfel cunoscut pentru cât de discret este atunci când vine vorba de viața personală. El a vorbit mai mult despre proiectele profesionale în care este implicat în acest sfârșit de an.

«Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta»., ne-a declarat Vlad Zamfirescu, la începutul lui decembrie.

_________________

Vlad este unicul fiu al actorului Florin Zamfirescu (72 de ani). A fost preocupat încă din copilărie de actorie, iar la doar 9 ani făcea parte dintr-o trupă de pantonimă.

A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L Caragiale din București.

În 1992, a debutat în televiziune cu filmul ”Milionar la minut”, iar în 1993 a apărut în pelicula «Duminica în concediu», scrisă și regizată de Nae Caranfil.

După absolvirea facultății a făcut parte din distribuția a numeroase piese de teatru. A primit premiul pentru debut al Uniter, pentru rolul jucat în «Pelicanul» de Strindberg, la teatrul Levant.

Vlad Zamfirescu a apărut în numeroase producții cinematografice, printre care «Stare de fapt, «Aleodor, Împărat, «Orient Express» și «Italiencele». De asemenea, Vlad a jucat și în telenovelele românești de succes «Inimă de Țigan», «În derivă» și «Doctori de Mame».